Jag heter Sofia Lundin och det är jag som driver företaget Leda vidare AB. 

Jag är utbildad HR-konsult och Dipl. SLH Återhämtningsterapeut. De senaste tio åren har jag jobbat inom HR-området, bl a som konsultchef, Rekryteringskonsult och HR-konsult. Jag har jobbat med chefsstöd, chefscoachning, grupputveckling (bland annat genom Garudas Fokusprofilen), utbildning och ”framtidssamtal” för medarbetare. Nu jobbar jag också som Återhämtningsterapeut där jag träffar klienter som vill ha hjälp med stressrelaterad ohälsa av olika slag. 

Det jag drivs av är att hjälpa andra till att leda sig själva vidare i livet. Det viktigaste för mig som Återhämtningsterapeut är att möta mina klienter i närvaro och precis där de är i sitt liv. Jag drivs också av att bidra till hållbart ledarskap och hållbart medarbetarskap. 

Jag har egen erfarenhet av utmattning och levde tidigare ett liv med mycket stress och press. Idag lever jag som jag lär, för det mesta, och leder mig själv på ett hållbart sätt. Livet är inte till för att må dåligt och stressas fram, det finns ett annat sätt att leva.

Att få uppleva resultaten av hur samtal kan få personer att må bättre, få en ökad insikt, få nya förhållningssätt till sig själva och livet och till hur det är möjligt att få leva sitt liv på ett hållbart och sant sätt, är det bästa med mitt jobb.

 

Varmt välkommen till mig!

/Sofia